Vesihuolto oli vuonna 2018 asiakaslähtöisyyttä, digitalisaatiota sekä alueellista yhteistyötä

19.12.2018
Vesihuolto oli vuonna 2018 asiakaslähtöisyyttä, digitalisaatiota sekä alueellista yhteistyötä

Palaamme vuoden lopuksi suosituimpien sisältöjemme pariin. Vuoden kiinnostavimmiksi aiheiksi nousivat vesihuollon digitalisaatio, asiakaslähtöisyys sekä yhteistyö kuntien vesihuollossa. Asiantuntijamateriaalien ja blogiartikkelien lisäksi nostimme tähän materiaalipakettiin suositun webinaarimme. Hyviä luku- ja kuunteluhetkiä!

Asiakaslähtöisyys ja digitalisaatio ovat vesihuollon nykyaikaa

Pisara valjastaa korkean teknologian ja suomalaisen vesiosaamisen uudenlaiseksi palveluksi. Pisaran yhteistyömallien avulla kuntien vesihuoltoa voidaan vahvistaa ulkopuolisilla asiantuntijoilla, ratkaisuilla ja liiketoimintamalleilla.

Digitaaliset ratkaisut ovat osa nykyaikaista vesihuollon palveluamme. Ne mahdollistavat kustannustehokkaat toimintatavat ja varmistavat vesihuollon laadun. Vesihuollon digitalisointi tähtää laadun varmistamisen lisäksi parempaan asiakaskokemukseen.

Käsittelimme digitalisaatiota ja asiakaslähtöisyyttä vuoden aikana blogissamme. Muistatko vielä nämä artikkelit?

Käsittelimme digitalisaation hyötyjä myös suositussa oppaassamme, Digitalisaation hyödyt vesihuollossa.

Tutustu myös uusimpaan asiakastarinaamme, Pisara-häiriötiedotuspalvelusta vauhtia Laukaan Vesihuollon asiakasviestinnän kehittämiseen.

Vuoden suosituimmiksi aiheiksi nousivat myös vesihuollon yhteistyö ja kumppanuus

Alueellinen yhteistyö tuo huomattavia etuja vesihuoltoon ja tarjoaa mahdollisuuden sekä yhdistää pienempien vesihuoltolaitosten voimavaroja, että jakaa vesihuollon kustannuksia.

Uskomme ammattimaisesti järjestetyn vesihuollon olevan kunnan vetovoimatekijä. käsittelimme aihetta suositussa webinaarissamme, Edelläkävijäkunta haluaa investoida vesihuollon tulevaisuuteen.

Käsittelimme vesihuoltolaitosten yhteistyömahdollisuuksia myös blogissamme. Lue artikkelimme, Alueellinen yhteistyö tuo vesihuoltoon merkittäviä etuja.

Tervetuloa sisältöjemme pariin ensi vuonna

Toivomme, että olet viihtynyt asiantuntijamateriaaliemme parissa tänä vuonna. Jatkamme vesihuoltoon liittyvien aiheiden parissa myös ensi vuonna. Lämpimästi tervetuloa sisältöjemme pariin myös silloin.

Pisara toivottaa lukijoilleen iloista joulumieltä ja onnellista uutta vuotta 2019!

Herättikö teksti ajatuksia? Jätä kommenttisi tähän!