Edelläkävijäkunta haluaa investoida vesihuollon tulevaisuuteen

04.10.2018
Edelläkävijäkunta haluaa investoida vesihuollon tulevaisuuteen

Kunnat tuottavat asukkailleen runsaasti palveluita, joiden avulla mahdollistetaan mutkaton ja onnellinen arki. Puhdas vesi on välttämätön hyvinvoivan ja menestyksekkään kunnan rakentamisessa. Tiukentuva lainsäädäntö ja vesihuoltoon liittyvät uhkakuvat eivät helpota kuntapäättäjien työtä hyvinvoivan kunnan kehittämisessä. Siksi Pisara tarjoaa monipuolisia ratkaisumalleja kunnille niiden asukkaiden hyvinvoinnin mahdollistamiseksi.

Vesihuolto on räjähtämässä suomalaisten päättäjien käsiin

Vesihuollon haasteisiin liittyy ilmiöitä, jotka ovat osittain jo ajankohtaisia. Siksi niihin tulee kiinnittää huomiota jo nyt. Vesihuollon tulevaisuudesta ja siihen liittyvistä uhkakuvista puhutaan myös Pisaran webinaarissa Edelläkävijäkunta haluaa investoida vesihuollon tulevaisuuteen. Lataa ilmainen webinaaritallenne ja tutustu syvemmin aiheeseen!

Vesihuollon uhkakuvat

  • Vesihuollon asiantuntijat eläköityvät
  • Vesiverkon korjausvelka kasvaa
  • Epidemiat uhkaavat
  • Veden hinta karkaa

Pisara tarjoaa ammattitaitoa ja osaamista sen asiakaskuntien tueksi näissä tulevaisuuden uhkakuvissa. Pisara auttaa suomalaisia kuntia varmistamaan, ettei tulevaisuuden uhkakuvat tule muuttumaan kriiseiksi. Pisara-yhteistyö tähtää aina kuntalaisten hyvinvoinnin parantamiseen ja heille laadukkaan veden ja vesihuollon takaamiseen.

Vesihuollon nykytila

 

Pisara Avainanalyysi tarjoaa kattavan yhteenvedon kunnan vesihuollon nykytilasta

Pisara Avainanalyysi tehdään jokaisen yhteistyöprojektimme aluksi. Avainanalyysissa tehdään läpileikkaus koko vesihuollon tilasta. Tuloksena saadaan selville kunnan vesihuollon tila ja toiminnan taso. Avainanalyysi mahdollistaa paremman ymmärryksen vesihuoltoon liittyvistä riskeistä ja se paljastaa merkittävimmät kehitystarpeet. 

Mikä Pisara Avainanalyysi on


Pisara yhteistyömalleista löytyy sopivin ratkaisu jokaisen kunnan tarpeisiin

Pisara on kehittänyt erilaisia yhteistyömalleja kunnille. Kaikki yhteistyömallit tähtäävät laadukkaampaan ja vakaampaan vesihuoltoon. Hyvä vesihuolto takaa kuntalaisille parempaa palvelua ja takaa siten hyvinvoivan yhteisön.

Pisaran yhteistyömallit

Pisara yhteistyömallit

 

Tutustu Pisara webinaariin Edelläkävijäkunta haluaa investoida vesihuollon tulevaisuuteen!

Lataa maksuton tallenne Pisara-webinaarista, jossa käsitellään ammattimaisesti järjestettyä vesihuoltoa kunnan vetovoimatekijänä.

Webinaarissa aiheina mm.

  • Miltä vesihuollon tulevaisuus näyttää?
  • Miten vesihuoltoa uhkaavia kriisejä voi hallita?
  • Miten kunnan edelläkävijyys syntyy vesihuollossa?
  • Mitä jokaisen kuntapäättäjän pitäisi tietää vesihuollon tilasta?

Lataa webinaaritallenne

Herättikö teksti ajatuksia? Jätä kommenttisi tähän!